Handelsbetingelser

Betaling

Alle priser er i danske kroner (DKK) ekskl. moms.

Betalingsbetingelser vedrørende mentorforløb, kurser, 1:1 coaching samt klippekort:
Betales ved aftalens indgåelse – med mindre andet aftales skriftligt.

Betaling for grafisk arbejde afregnes pr. måned eller ved endt projekt. Generelt er betalingsfristen 8 dages netto på fakturaer fra Kortsagt Design.

Afbud, ændringer og aflysninger

Mentorforløb, kurser, 1:1 coaching afvikles på de aftalte tidspunkter.

Aflyses en sessionen på foranledning af Lene Aarup Vinther(Kortsagt Design), bliver den erstattet af en ny dato – efter nærmere aftale.

Tidspunkter for sessioner kan ændres op til 24 timer inden din aftale, ved at kontakte Lene Aarup Vinther på lene@kortsagt.dk eller telefon: 26248945.

Rettigheder

Kortsagt Design har alle rettigheder til undervisnings- og reflektionsmateriale, som udleveres i forbindelse med 1:1 sessioner og kurser.

Ved køb af ydelser hos Kortsagt Design opnår du brugsret til materiale produceret til forløbet. Brugsretten er personlig og må ikke udleveres eller videregives til tredjepart.

Du ejer rettighederne til special designet grafik, lavet til dig.

Datapolitik og fortrolighed

Kortsagt Design indsamler kun de persondata der er nødvendige for at betjene dig som kunde dvs. navn, adresse, telefonnummer og e-mail.

Jeg behandler dine data i overensstemmelse med EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR) og markedsføringsloven.

Ansvar og begrænsninger

Lene Aarup Vinther(Kortsagt Design) er ikke ansvarlige for eller kan garantere bestemte resultater. Dine resultater afhænger af dine handlinger og evner. Dine beslutninger er altid dit ansvar.

Ændring af forretningsbetingelser

Lene Aarup Vinther(Kortsagt Design) har ret til, på et hvilket som helst tidspunkt, at foretage ændringer i gældende forretningsbetingelser uden varsel.

Opdateret  19. juli 2023