Privatlivspolitik

Siden bliver løbende opdateret – senest opdateret 18. august 2022

På denne side beskriver jeg, hvordan jeg i Kortsagt Design håndterer persondata. Hvilke data jeg indsamler og hvad jeg bruger dem til. Jeg indsamler personlige oplysninger i mindst mulig omfang, og jeg vil aldrig videresælge dine informationer.

Hvilke persondata indsamler jeg og til hvad

Kortsagt Design indsamler kun de persondata der er nødvendige for at betjene dig som kunde dvs. navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Jeg behandler dine data i overensstemmelse med EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR) og markedsføringsloven.

Hjemmesideejer og kontaktoplysninger

Kortsagt Design

CVR-nr. 27 59 79 55
Prinsensvej 11
 · DK-6100 Haderslev

Ejer og dataansvarlig

Lene Aarup Vinther
Telefon: 26248945
Mail: lene@kortsagt.dk

Dine rettigheder

Ønsker du at vide, hvilke oplysninger jeg har om dig, kan du altid kontakte mig (Lene Aarup Vinther). Så skal jeg hurtigst muligt besvare dine spørgsmål. Du har ligeledes altid ret til, at få rettet eller slettet de info jeg har om dig.

Klage

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet.

Cookies