Grafisk design

Jeg hjælper dig med, at designe og klargøre dine tryksager, så du fremstår professionel i din markedsføring

Her har jeg samlet lidt forskelligt, jeg har lavet. På den måde kan du se min designstil, for selvom jeg selvfølgelig tilpasser designet til dig og din målgruppe, vil min stil altid skinne igennem.

Jeg samarbejder med forskellige trykkerier og hjælper dig med at finde den rigtige løsning. Vil du hellere selv stå for produktion, leverer jeg trykklare filer til dig.

Logoer

Vil du gerne have hjælp med dit logo og har du måske allerede en idé, så lad os kigge på den sammen. SÅ giver jeg dig en pris på, hvad det vil koste. Hvis du er helt på bar bund, så skal jeg nok hjælpe dig på vej.

Visitkort til KipCoach

Dorthe Sølling er hverdagscoach på Falster. Hun hjælper dig bl.a. med at få styr på hverdagen.

Med et visitkort hjælper du dine potentielle kunder med at huske dig. Både hvem du er, hvordan de kontakter dig, og evt. lidt info om hvad du laver.

Flyers

M65 flyer til Samtaleterapi v. Ellen Ziska

Ellen driver virksomhed med psykoterapi, hypnose og kostvejledning her i Haderslev og hjælper dig videre, når livet gør ondt.

Jeg har fået lov til at lave mange af Ellens materialer, bl.a. denne M65 flyer. En flyer er en tryksag med tryk på enten en eller to sider. Flyers kan laves i forskellige størrelser og på forskellige typer papir. En god måde at fortælle lidt mere om dig selv og dit produkt, end du kan gøre ved hjælp af dit visitkort.

Foldere

M65 folder til Levende jord

Pernille og Karsten ved en hel masse om jord, så skal du have hjælp til bedre resultater i marken, er det dem, du skal gå til. Jeg har bl.a. fået lov til at lave et par foldere for dem, f.eks. denne M65 – 3 fløjede folder.

Man kalder en tryksag for en folder, når den er foldet en eller flere gange. En folder er god, når du har lidt mere indhold end til en flyer.

Hæfter

A5 hæfte til Opbakning.dk v. Susanne Vang

Susanne faciliterer bl.a. skønne Silent Retreats, som dette hæfte er lavet til.

Et hæfte er når flere sider er hæftet sammen i ryggen. Med et hæfte har du mulighed for at vise alle dine produkter eller fortælle de gode historier om din virksomhed.

Roll-up design

Skal du på messe eller lignende, kan jeg hjælpe dig med design og produktion af roll-ups. Se også min roll-up løsning, der kan bruges som Backdrop, når du holder onlinemøder.

Der er masser af muligheder for at præsentere dig og dine produkter!