Grafisk design eksempler

Jeg hjælper dig med, at designe og klargøre dine tryksager, så du fremstår professionel i din markedsføring. Her har jeg samlet lidt forskelligt, jeg har lavet.

Jeg samarbejder med forskellige trykkerier og hjælper dig med at finde den rigtige løsning. Vil du hellere selv stå for produktion, leverer jeg trykklare filer til dig.

Logoer

Vil du gerne have hjælp med dit logo og har du måske allerede en idé, så lad os kigge på den sammen. SÅ giver jeg dig en pris på, hvad det vil koste. Hvis du er helt på bar bund, så skal jeg nok hjælpe dig på vej.

Visitkort

Med et visitkort hjælper du dine potentielle kunder med at huske dig. Både hvem du er, hvordan de kontakter dig, og evt. lidt info om hvad du tilbyder.

Grafisk design af trefløjet folder

Foldere

Man kalder en tryksag for en folder, når den er foldet en eller flere gange. En folder er god, når du har lidt mere indhold end til en flyer.

Her er det en 3 fløjet M65 folder, men vi kan lave lige præcis den størrelse og foldning, der passer til dit indhold.

Krus og anden merchandise

Fra idéudvikling til produktion, jeg hjælper dig med at få udviklet dine reklamegaver, som du kan bruge på alverdens måder – ring for at høre om jeg kan hjælpe dig videre med dit projekt.

Grafisk design af flyers til markedsføring
Grafisk design af hæfter til blandt andet markedsføring eller undervisning

Hæfter

Et hæfte er når flere sider er hæftet sammen i ryggen. Med et hæfte har du mulighed for at vise alle dine produkter eller fortælle de gode historier om din virksomhed. Hæfter kan laves i alle mulige formater og antal sider.

Plakater

Plakater kan meget mere end at pynte. Du kan både lave plakater, der kan bruges til undervisning, med firmaets værdier, som prisliste, som blikfang på gaden eller til en messe.

Har du en idé til en plakat, så lad os tale sammen om den, så hjælper jeg dig med at få den designet og produceret.

Design, opsætning og udvikling af plakater
Grafisk opsætning af roll-ups til messer og udstillinger

Roll-up design

Skal du på messe eller lignende, kan jeg hjælpe dig med design og produktion af roll-ups. Se også min roll-up løsning, der kan bruges som Backdrop, når du holder onlinemøder.

Messeslik

Skal du bruge reklameslik eller lignende som giveaways til din næste messe? Jeg hjælper dig gerne med både design og produktion. Tøv ikke med at kontakte mig for at høre om dine muligheder.

Grafisk design af flyers til markedsføring
Grafisk design af flyers til markedsføring

Flyers

En flyer er en tryksag med tryk på enten en eller to sider. Flyers kan laves i forskellige størrelser og på forskellige typer papir. En god måde at fortælle lidt mere om dig selv og dit produkt, end du kan gøre ved hjælp af dit visitkort.

Der er masser af muligheder for at præsentere dig og dine produkter! Så har du brug for hjælp til grafisk arbejde, er jeg klar med sparring og gode idéer.