Er du gået i stå? Få ny energi til din virksomhed

Jeg ved, at som ene alene kvinde i din virksomhed kan tankerne, idéerne, frygten og overblikket nogle gange løbe af med dig! Iværksætterlivet har været den største personligeudvikling for mig næst efter det at blive mor.

Nogen gange kan det være rart lige at tage en i hånden, der kan hjælpe med et overblik. Jeg laver skræddersyede forløb over kortere eller længere perioder, men en enkelt samtale kan faktisk også bare lige være det, der skal til for at skifte energien.

Måske har du brug for at tømme hovedet over for en, der selv har været selvstændig siden 2004.

Eller lave en fælles brainstorm på noget – to hjerner arbejder bedre end en og udarbejder som minimum dobbelt så mange idéer.

Min hjerne er super god til at se muligheder og udvikle idéer, jeg spotter lynhurtigt, hvor du evt. har nogle indre blokeringer, der ville have godt af at blive arbejdet lidt med aller først.

Det er ikke sikkert, jeg vil kunne hjælpe dig med alt – men vi vil sammen kunne lave en plan, så du ved hvad dine næste skridt er.

Zoey Elinor – www.zoeyelinor.dk

“Jeg har haft en kort session med Lene på bare 30 min. Det var utroligt så meget udbytte jeg fik, på så kort tid. Lene var hurtig til at fange hvor mine blokeringer ligger og komme med konstruktive forslag til, hvordan jeg konkret kommer videre. 
Mine varmeste anbefalinger af Lene og Kort Sagt”

Kemien er det aller vigtigste

Du er velkommen til at kontakte mig, så du kan finde ud af, om det er mig der skal hjælpe dig videre. Jeg vil stille dig en masse spørgsmål, så vi finder frem til, hvad din udfordring er, og om det er noget, jeg kan hjælpe dig med.