Sådan bliver du synlig med din virksomhed

Hvis du har startet virksomhed, fordi det giver dig frihed i forhold til din familie! Så har du 100% stensikkert ikke mega meget tid til overs, og det er super vigtigt at du bruger din “virksomheds-tid” optimalt og på de rette ting.

For at du kan få kunder, skal kunderne kunne se hvad du tilbyder, og føle at du forstår dem. Det er vigtigt at de let kan finde ud af, om du er det rigtige match for dem. Lige som du sikkert er bekymret for at bruge dine penge på den forkerte, så er dine kunder det nemlig også.

Indre modstand, en tidsrøver

Noget af det der kan stjæle din tid, er indre modstand på det at være synlig. Det kan der være forskellige årsager til, men jo før du får styr på, hvad det er, der holder dig tilbage jo bedre.

  • Janteloven – er det overhovedet ok at være synlig?
  • Hvad tænker alle andre om mig?
  • Hvordan skal jeg gribe det an?
  • Er det nødvendigt at være meget personlig?
  • Hvad skal jeg skrive eller fortælle om mig selv og mine produkter?
  • Er jeg god nok?

Det ydre og indre arbejde med synlighed

Jeg har været selvstændig i 15 år som grafiske designer og har brugt største delen af min tid på det ydre omkring synlighed i forhold til mine kunder. Hvordan du kommunikerer visuelt, så folk genkender dig.

Men samtidig har min egen største udfordring været det indre, så i min egen virksomhed er det faktisk her, jeg har brugt mest tid og energi.

Det er nemlig ikke nok med det ydre. Du kan have det fineste logo og den flotteste hjemmeside, men det er ingen garanti for at du vil få succes.

Der er flere ting, der skal være på plads, for at du kan skære igennem støjen. Derfor arbejder jeg med synlighed hele vejen rundt.

  • Er du tydelig med hvad du sælger, og ved du selv til hvem?
  • Kan dine kommende kunder mærke, hvem du er som person, så de kan mærke, om I er et match?
  • Bliver du hurtigt genkendt i mængden af information?
  • Og sidst men ikke mindst, har du modet til at stå frem?

Synes du det halter lidt for dig med at være synlig?

Så ring til mig – 26248945, så kan vi tage en uforpligtende snak om, hvad du synes er svært, og hvor du er med din virksomhed lige nu.

Jeg vil ret hurtigt kunne se, hvor det er du er udfordret, og hjælpe dig med at sætte ord på det. Så kan du vurdere, om du kunne tænke dig, at jeg skal hjælpe dig videre med din synlighed.

Forløb der passer til dit behov

Jeg skræddersyer forløb der passer til hvor du er på din “forretningsrejse”, både rene sparringsforløb men også forløb, hvor vi udvikler din visuelle kommunikation samtidig, målet er at du skal bruge mindre tid og energi på at gøre din virksomhed synlig over for dine kommende kunder.

Prisen på mine forløb starter fra 3000,- ekskl. moms.

Jeg lover dig at lave et forløb, der får dig fremad men ikke tipper dig ud over kanten.

Ellen Ziska – www.ellenziska.dk

“Jeg har haft og har stor glæde af både din grafiske kompetencer, men afgjort også din sparring omkring det at være selvstændig. Tak for dig Lene, tak for din gode energi, dit fokus og din særlige empati. Du gør en kæmpe forskel for mig på min iværksætter rejse.”

Følg mig på Facebook

Du kan lære mig bedre at kende på Facebook, hvor jeg giver input til livet som selvstændig iværksætter kvinde, når synlighed ikke lige er din favorit disciplin.

Skal vi finde ud af, om vi er det rigtige match?

Ring 26248945 – det er helt uforpligtende.