Giv din virksomhed et professionelt look

Er du ved at tage springet som selvstændig? Jeg er klar med råd og vejledning og en grafisk pakke, der gør, at du vækker tillid og udstråler professionalisme – klar til at tiltrække dine første kunder

Det er så fedt, når nogen brænder for en idé eller et ønske om at springe ud som selvstændig. Jeg elsker at se lyset i øjnene, høre energien i stemmen og mærke glæden hos nystartede iværksættere. 

Et andet fællestræk for iværksættere er, at de har 20 forskellige kasketter på i løbet af en dag – alt fra bogholder, over rengøringassistent til marketingmedarbejder. Og her er det, jeg kan hjælpe. Jeg tager grafiker-kasketten og sørger for, at du kommer til at se professionel ud gennem din kommunikation.

Dine kunder skal se dig som en professionel samarbejdspartner eller leverandør

Det en gang for alle, at få en sammenhæng i alle dine materialer, vil give dig et professionelt udtryk og spare dig for rigtig meget tid fremover. 

Mit arbejde er at sikre, at alt det, din virksomhed står for, kommer til udtryk igennem dine materialer. For at jeg kan skabe den helt rigtige visuelle identitet til dig, skal jeg lære din virksomhed at kende, og gennem dialog får du både sparring og idéer til din markedsføring. 

Mia Puisa:

“Stor faglighed, masser af godt humør og overskud, gode idéer og ikke mindst at “fange den person” du sidder overfor. Det har altsammen været så perfekt – og du får selvfølgelig masser af varme anbefalinger via mig, når jeg møder nogle, der mangler hjælp til webdesign og grafik.”

Indholdet i min iværksætterpakke

  • Logo
  • Brevpapir – brevpapirdesign lagt ind som baggrund i Word
  • Visitkort 250 stk – Offsettryk på lækkert 350 g papir
  • Website – op til 8 sider i enkelt design, du leverer selv tekster

15.000 ekskl. moms

Ring til mig på 26248945

Det er helt uforpligtende, og du kan lettere afgøre, om et samarbejde mellem dig og mig er aktuelt