Infografik

  • Gør uoverskuelige data lettere at forstå
  • Giver flere links til din hjemmeside

Mine infografikker er bl.a. vist på dr.dk, jp.dk, b.dk og andre medier. Dette har givet gode links tilbage til de hjemmesider, som grafikkerne ligger på.

Hvad bruges infografikker til??

Det spørgsmål får jeg igen og igen – Anders Saugstrup forklarer i en 15 minutters video, hvordan han i samarbejde med 3byggetilbud.dk har brugt en af mine infografikker, og hvad de har fået ud af det. Der er megen læring at hente, så tjek videoen om indholdsmarkedsføring ovre på Concept Interest’s blog

Anders Saugstrup –  Saugstrup.org

“Lene er vores førstevalg hver gang, vi skal bruge en infografik til en kunde. Det har hun været siden den første grafik, hun lavede for os i 2011. Grafikken tiltrak links fra DR.dk, Politiken.dk, UM.dk, banker, forsikringsselskaber mv. Spørg enhver anden grafiker, der tilbyder infografik, hvilke redaktionelle links, tidligere grafikker har tiltrukket, og du vil hurtigt opdage, at Lenes erfaring og resultater er unikke.

Læg dertil, at Lene altid, altid er færdig til aftalt tid med opgaverne, og at hun kommunikerer løbende og behageligt undervejs i arbejdet.”

Har du brug for en infografik?

Så ring 26248945 og fortæl om den – så laver jeg et uforpligtende tilbud