Ekstern grafiker

Jeg er aldrig længere væk end et telefonopkald

Med en ekstern grafiker holder du de faste omkostninger nede, mens du samtidig sørger for at have en ensartet visuel kommunikation i din virksomhed.

  • Du får sparring på dine kommunikations og markedsførings idéer
  • Dine grafiske materialer afspejler det, du står for
  • Din virksomhed udstråler professionalisme
Grafisk designer fra Haderslev - tilbyder grafisk design og sparring

Nadia Michelle Kristensen

Afdelingsleder for marketing og kommunikation og sælger af trafikmoduler hos DAV NORDIC udtaler:

“Jeg har igennem flere år brugt Lene som ekstra ressource i marketing setuppet hos DAV NORDIC (en mellemstor virksomhed med svingende behov for grafiske kompetencer). Udover at være indehaver af en fantastisk personlighed, der altid er positiv og bidrager til en god energi har Lene en lang række faglige kompetencer, der gør hende intet mindre end ekstremt dygtig til hendes felt:

Hun laver et stykke gennemarbejdet arbejde, bygger sit arbejde op med korrekt brug af hjælpefunktioner (sidemaster, formater, skabeloner etc). Hun ser muligheder og kommer med forslag. Viser altid forskellige løsninger og stiller altid relevante spørgsmål. Jeg er meget tilfreds med hendes høje faglighed.

I en corporate funktion er det vigtigt, at design manual og guide er omdrejningspunkt for det stykke arbejde der udføres. Denne disciplin mestrer Lene også til topkarakter. Faktisk er jeg imponeret over, hvordan hun altid får taget højde for andre elementer, uden de reelt har noget med den faktiske opgave at gøre. Helhedstankegang og initiativ er derfor også kompetencer Lene besidder.

Sidst, men ikke mindst mener jeg, det er relevant at nævne Lenes effektivitet. Når det kommer til afregning modtager jeg oversigt, der ned til minutter dokumenterer hendes tidsforbrug. Gennemsigtighed og ærlighed, helt uden at skulle efterspørge det. Jeg har altid stået tilbage med følelsen af, at hun arbejder dedikeret og stræber efter at optimere, hvor end det er muligt – til stor gavn for begge parter.”

Hvad koster det??

Alt efter hvor meget arbejde du har, har jeg forskellige former for betaling. Mange af mine kunder har kun brug for en halv time i ny og næ, hvis der skal laves en ny annonce eller en illustration til et nyhedsbrev. De er rigtig glade for at benytte sig af mit klippekort.

Klippekort

Jeg laver klippekort på forskellige antal timer, og jeg trækker kun de minutter, jeg reelt bruger på en opgave. På den måde er der ingen regninger, der løber løbsk, og du kan trygt ringe om en lille ændring.

Fast antal timer pr. mdr

Har du løbende brug for sparring og grafisk assistance, så lade os tage en snak om hvor mange timer du som minimum får brug for pr. måned, så beregner jeg en pris ud fra det.

Skal vi finde ud af, om vi er det rigtige match?

Hanne Aalling Risager – Ressourcedetektiven.dk udtaler:

“Jeg har gennem flere år haft den store fornøjelse, og jeg mener virkelig den store fornøjelse, at samarbejde med Lene.

Lene har en fantastisk evne til at visualisere tanker, og omsætte dem på handleplan. Derudover er hun hamrende god til at skubbe til én, således at man hele tiden er på forkant med udviklingen.

Lene arbejder top professionelt med afsæt i hendes fantastiske styrker og dejlige personlighed.”