Ekstern grafiker

Jeg er aldrig længere væk end et telefonopkald

Med en ekstern grafiker holder du de faste omkostninger nede, mens du samtidig sørger for at have en ensartet visuel kommunikation i din virksomhed.

  • Du får sparring på dine kommunikations og markedsførings idéer
  • Dine grafiske materialer afspejler det, du står for
  • Din virksomhed udstråler professionalisme

Maj Wismann – Ejer og stifter af sitet: websexolog.dk

»Jeg har samarbejdet med Lene siden 2011, og hun har været med inde over adskillige opgaver i min virksomhed igennem årene.

Alt fra visitkort, flyers, invitationer til bogreceptioner, hjemmesider, fakta-grafikker på min hjemmeside og ikke mindst den årlige ParPlan, der er blevet udgivet hvert år i en ny udgave siden 2013. Hvert år optimerer hun på, hvordan den kan laves hurtigt og smartest. Det er da genialt og virkelig godt tænkt.

Udover at være knivskarp til at fange mine ønsker (og mange bolde) og dermed være med til at gøre min forretning og brand visuelt smukt, så er hun også en rigtig god sparringspartner. Hun formår virkelig at samle mine ideer op og omsætte mine tanker og forestillinger noget visuelt – i “mit udtryk”.

Jeg er en mere end glad kunde og anbefaler hende jævnligt.

En anden ting, jeg værdsætter meget er overholdelse af deadlines, som er en disciplin Lene i den grad mestre. De varmeste anbefalinger herfra.«

Hvad koster det??

Alt efter hvor meget arbejde du har, har jeg forskellige former for betaling. Mange af mine kunder har kun brug for en halv time i ny og næ, hvis der skal laves en ny annonce eller en illustration til et nyhedsbrev. De er rigtig glade for at benytte sig af mit klippekort.

Klippekort

Jeg laver klippekort på forskellige antal timer, og jeg trækker kun de minutter, jeg reelt bruger på en opgave. På den måde er der ingen regninger, der løber løbsk, og du kan trygt ringe om en lille ændring.

Fast antal timer pr. mdr

Har du løbende brug for sparring og grafisk assistance, så lade os tage en snak om hvor mange timer du som minimum får brug for pr. måned, så beregner jeg en pris ud fra det.

Hanne Aalling Risager – Ressourcedetektiven.dk udtaler:

“Jeg har gennem flere år haft den store fornøjelse, og jeg mener virkelig den store fornøjelse, at samarbejde med Lene.

Lene har en fantastisk evne til at visualisere tanker, og omsætte dem på handleplan. Derudover er hun hamrende god til at skubbe til én, således at man hele tiden er på forkant med udviklingen.

Lene arbejder top professionelt med afsæt i hendes fantastiske styrker og dejlige personlighed.”