Det siger kunderne

Det er vigtigt at finde den rigtige samarbejdspartner – når du skal vælge leverandør af grafiske ydelser. Både i forhold til den stil du ønsker – men også i forhold til om kemien passer.

Du er altid velkommen til at ringe – 26248945 – så kan du få dig en “mavefornemmelse” af, om det skal være os to.vivian
Vivian Stamm Byg, Vojens Hallerne

Vi stod for at skulle have fornyet vores hjemmeside og fik et godt tip om, at det nok lige var Lene vi skulle henvende os til – og det var det.

Vores hjemmeside er blevet så meget mere det, vi ønskede og i lang tid havde længtes efter, TAK – Lene. Du er hurtig, effektiv og kreativ til at ekspedere de ønsker vi har. Samtidig er fx din “video-guidning” guld værd, når vi selv ind i mellem får en smule tid til at ændre lidt.

Vi vil således meget gerne være med til at anbefale Lene til de der måtte have brug for support til deres hjemmeside.

 

miaMia Puisa, ORDganisator

Stor faglighed, masser af godt humør og overskud, gode idéer og ikke mindst af “fange den person” du sidder overfor.

Det har altsammen været så perfekt – og du får selvfølgelig masser af varme anbefalinger via mig, når jeg møder nogle, der mangler hjælp til webdesign og grafik. 

 


lisbethLisbeth Oxholm Andersen, Oxholms

Du får 5 stjerne ud af 5 stjerner for veludført arbejde, proces undervejs og ikke mindst din udstrakte pædagogiske og tålmodige sans med en kunde som jeg.

 

 

piaPia Henriette Friis, Friis Ledelse

Jeg har brugt Lene fra Kort Sagt til at få udarbejdet mit logo og hele min designlinje. Det har været en spændende og krævende opgave for mig at komme igennem, fordi det er så vigtigt, at resultatet virker. Og det gør det – nu!! – efter en vigtig proces med masser af god dialog og sparring.

Lene kan sit håndværk og er super kreativ, professionel og lyttende. Jeg var ofte i tvivl om hvilken retning jeg skulle, men Lene fik mig hver gang konstruktivt igennem denne vigtige identitetsskabende proces.

Jeg kan varmt anbefale et smarbejde med KortSagt.

 

suzanSuzan Schmidt, PrimaPet

Effektiv, hurtig og kvalitetsbevist. Det er ”kortsagt” ordene der beskriver Lene.

Den sparring jeg får igennem Kort Sagt er helt igennem fantastisk. Lynhurtigt får jeg svar og gode fif til at komme videre med mine  idéer. Vi holder begge to af effektivitet og ”keep it simpel”-konceptet og  det er dejligt, når opgaverne presser sig på.

Giv Lene et kald – hun kan med garanti tilbyde dig noget ud over det sædvanlige.

 

hanneHanne Aalling Risager, P-Huset

Jeg har gennem flere år haft den store fornøjelse, og jeg mener virkelig den store fornøjelse, at samarbejde med Lene primært omkring udvikling af min hjemmeside. Det er dog sådan, at når man arbejder med Lene, så dukker der så mange gode ideer op udover hjemmesiden, fordi samarbejdet med Lene i sig selv er utrolig inspirerende.

Lene har en fantastisk evne til at visualisere tanker, og omsætte dem på handleplan. Derudover er hun hamrende god til at skubbe til én, således at man hele tiden er på forkant med udviklingen.

Lene er hele tiden opdateret med den nyeste viden inden for grafisk design og sociale medier.

Lene arbejder top professionelt med afsæt i hendes fantastiske styrker og dejlige personlighed.

 

lillLill Bredo Schrøder

“Først vil jeg sige, at jeg er dig dybt taknemmelig for, at du har  hjulpet så flot og godt i gang som du har. Ikke kun det tekniske, men også din positive opmuntrende tilgang – du gør noget godt ved mig, så jeg tør noget, jeg nok ikke lige havde regnet med. Det er en fed  oplevelse, men også angst provokende og grænseoverskridende.” – udklip af mail fra en glad kunde.

 

vibekeVibeke Storm-Frandsen, Momsmor.dk

Lene forstår at stille de helt rigtige spørgsmål og leverer derfor kvalitet fra første udkast. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Lene, fordi hun sætter sig ind i produkter og målgruppe og forstår at levere grafik, der rammer plet. Jeg vil uden tøven anbefale Lene til alle, der har brug for grafik af høj kvalitet til ethvert formål.

 

 

rolfRolf Høegh

 

Lene hjalp min web-designer All-Web med det grafiske. Alt forløb 100% tilfredsstillende. Jeg kan kun anbefale Lene til alle som skal have et kreativt arbejde gjort. Du bliver IKKE skuffet.

 

 

marleneMarlene Lysemose, Niels’ Køreskole:

 

Der var tryk på, da vi startede Niels’ Køreskole. Det tog mindre end en måned fra jeg kontaktede Lene første gang og til vores hjemmeside gik i luften. I den tid nåede Lene at lave logo, hjemmeside, annonce, banner, flere forskellige flyers, tryk til kuglepenne og visitkort. Hun var nem at samarbejde med og meget fleksibel. For eksempel er det dejligt for os, at vi kunne vælge at redigere hjemmesiden selv.Nem at samarbejde med og meget fleksibel.

 

loneLone de Bie, 10minstyling.com

 

Skal du have lavet nyt grafisk materiale som f.eks. logo, visitkort, brevpapir eller lignende og ønsker en samarbejdspartner, som lytter til dine egne ønsker, er god at sparre med og ikke opgiver før alle er tilfredse, så kan jeg varmt anbefale Lene Aarup Vinther.

Jeg har aldrig mødt Lene personligt, alt blev klaret via e-mail og nogle enkelte telefonsamtaler, men det har der aldrig været nogen problemer i. Lene er meget omhyggelig, og én ting der også er vigtig for mig, hun holder hvad hun lover.

 

10 tips

…der giver dig et forspring som nystartet iværksætter. Få dem som pdf - og modtag løbende tips og idéer fra mig.