Hos Kort Sagt bliver kunderne set og hørt

Kort Sagt er nystartede virksomheders hemmelige ingrediens. Kort Sagt gør det muligt at starte op med et professionelt look samt en ekstern markedsføringsafdeling at trække på.

Jeg elsker at hjælpe, se muligheder og finde løsninger, når en ny hjemmeside skal laves – teknikken forståes eller nye idéer udtænkes. Gennem ping pong får mine kunder gode idéer til deres virksomheder, når vi sidder overfor hinanden.

Som Mia Puisa fra ORDganisator udtaler:

“Stor faglighed, masser af godt humør og overskud, gode idéer og ikke mindst at “fange den person” du sidder overfor. Det har altsammen været så perfekt – og du får selvfølgelig masser af varme anbefalinger via mig, når jeg møder nogle, der mangler hjælp til webdesign og grafik. “

Baggrund

Kort Sagt er en enkelt kvinde virksomhed, og jeg har ikke planer om at blive mere, jeg befinder mig rigtig godt med “bare” at være mig.

Jeg har drevet selvstændig virksomhed siden 2004 – og kender efterhånden både fra mig selv, men ikke mindst fra de mange kunder, jeg har haft, til de problemstillinger du møder som selvstændig. Jeg er vild med iværksættere – det giver mig masser af energi, at sidde sammen med en der brænder for sit nye produkt.

Jeg er uddannet Grafiker – men efteruddannelse har været en vigtig del af mit liv som selvstændig. Så jeg har suppleret med kurser på grafisk højskole og en markedføringsuddannelse på IBC. Verden forandrer sig – og jeg forsøger at følge med. 

Privat

Jeg er gift og mor til to – at være selvstændig giver mig en stor frihed i forhold til min familie, hvilket familien og jeg ikke kan undvære. Jeg bor i Haderslev en skøn by, med fantastisk natur hele vejen rundt.

Personligudvikling, markedsføring og balance i familielivet er nogle af de emner, jeg brænder for. Du kan lære mig bedre at kende, ved at følge mig på Google+ eller min firma Facebookside:

 

10 tips

…der giver dig et forspring som nystartet iværksætter. Få dem som pdf - og modtag løbende tips og idéer fra mig.