Stresser du på ferie??

I år har jeg prøvet noget nyt,  jeg har simpelthen advaret mine kunder om, at jeg holder ferie fra på fredag! Og jeg gjorde det ALLEREDE i tirsdags.

Og det har fungeret super godt, hvis jeg da bare lige havde kunnet finde ud af at skrive rigtig dato for min ferie, typisk, det vigtigste havde jeg stirret mig blind på.

SÅ lige for at slå det fast, jeg holder ferielukket fra:

Lørdag d. 7. juli til og med søndag d. 5. august

Helt praktisk sendte jeg en mail til alle mine kunder, med oplysninger om hvornår jeg holder ferie, samt en opfordring til at få snakket ting igennem inden fredag, hvis der var noget, der skulle drøftes inden ferien.

Dagen efter min mail, fik jeg flere hyggelige kundeopkald. Der kom styr på opdateringer af hjemmesider, planlægning af opgaver efter ferien, de sidste priser blev givet osv. Alt sammen i god ro og orden – ingen stress og jag.

Normalt sender jeg en mail ud fredag, lige inden jeg lukker ned, med uro i maven om “nåede jeg nu det hele”. På denne måde har der været god tid at løbe på, og som ekstra bonus har jeg fået talt med mange af mine super skønne kunder.

Det er ikke sidste gang, jeg gør det på denne måde. Næste gang dobbelt tjekker jeg så også mine datoer … hrmmf.

Rigtig god ferie til dig!

 

Kommentarer

 1. lisbeth, 5. juli 2012 kl. 21:45

  Tak i lige måde, Lene. Nyd nu ferien – og tak for “fiffet” om ikke stress op til ferien;-).

  Jeg vil i din ferie glæde mig over det fantastiske samarbejde vi har haft med oprettelse af min hjemmeside…..og der er blevet rettet og pudset på siden lige til nu.

  Du får 5 stjerne ud af 5 stjerner for veludført arbejde, proces undervejs og ikke mindst din udstrakte pædagogiske og tålmodige sans med en kunde som jeg, som først opdager i denne uge, at der er lyd på dine videoer (hihi).

  Sommerhilsner fra en meget tilfreds kunde…..som vil gå ud og prale om dig…og vi snakkes jo ved igen…
  Lisbeth

 2. Lene Aarup Vinther, 6. juli 2012 kl. 06:54

  TAK – det har været skønt at arbejde sammen med dig – og spændende at se, hvad der sker fremadrettet!

Skriv din kommentar her

* Skal udfyldes, e-mail offentliggøres ikke