Besøg af Hanne Aalling Risager

31. oktober 2011

rollemodel

Så har jeg prøvet noget helt nyt! Jeg har længe tænkt, det kunne være sjovt at interviewe kvindelige rollemodeller med egne virksomheder. Kvinder som vil dele deres erfaringer og dermed inspirere os andre.  Mit største ønske er, at nogen måske endda kan få modet til at starte op selv – som der så fint bliver sagt i dette første interview – “Kan hun, så kan jeg også” – sagt på den GODE måde.

Min første gæst i Kort Sagt Rollemodel er Hanne Aalling Risager fra P-Huset i Tønder. Nu er det som sagt den første gæst … derfor opdager jeg også alt for sent i mit interview, at jeg slet ikke får Hanne ordenligt præsenteret. Vi har arbejdet sammen, næsten lige siden vi begge startede som selvstændige, så jeg ved rigtigt meget om Hanne, det kom så til at gå ud over dig. Men du har mulighed for at læse meget mere om Hanne og P-Huset her.

Det er spændende, hvad du tager med dig fra interviewet – jeg føler mig i hvert fald inspireret på flere punkter.

Rigtig god fornøjelse!


Service info – på opfordring af Marianne, tak jeg lærer hele tiden.

En halv times interview hvor Hanne Aalling Risager fortæller om succeser og udfordringer ved livet som selvstændig.

Kommentarer
 1. Marianne Kalb Møller, 31. oktober 2011 kl. 17:02

  Kære Lene

  Cool projekt du her har sat i verden – I like :) Tips til en endnu bedre oplevelse for mig:

  – ville gerne på forhånd vide, hvor lang tid interviewet varede (så jeg vidste om jeg lige skulle gemme det til sidst på dagen, når jeg havde lidt bedre tid)
  – Du kunne have givet mig en “teaser” forud for lytte-oplevelsen ved f.eks. at sige “I dette interview kan du høre, få tips om xyz”…altså eks. med udgangspunkt i særlige emner, der bliver berørt, Hannes særlige udfordringe rmv. så jeg måske forud endnu bedre kunne måle om jeg var i den præcise målgruppe for netop DETTE interview. I virkeligheden handler det om, at du på forhånd skal beslutte dig for VINKLEN på interviewet – så kan du også målrette dine spørgsmål meget mere. På den nuværende måde tror jeg din faldgrube kan blive, at rækken af interviews kan komme til at ligne hinanden lidt. Forstår du, hvad jeg mener ?

  – og sidst, men ikke mindst, for et visuelt menneske for mig, som faktisk har meget svært ved at bevare koncentrationen, når jeg ikke har noget at kikke på, blev interviewet lidt langt og I tabte mig undervejs. Enten vil jeg have et lidt kortere og mere skarpt interview – eller også vil jeg have LEVENDE BILLEDER, VIL JEG :)

  Men – FEDT projekt :)

 2. Lene Aarup Vinther, 31. oktober 2011 kl. 18:54

  Tak Marianne, guld fra dig ;)
  Hvis det bliver til noget fremadrettet, bliver de til podcasts – til at tage med på løbe-turen ;) skal bare greje teknikken!

 3. Olga W Lemoine, 1. november 2011 kl. 22:21

  Hej Lene,
  Jeg synes, at det er et godt projekt og jeg hyggede mig med samtale. Jeg er en lille smule “auditiv” og fandt jeg, at dit lyd var godt imens Hannes var mere adfæmpet. Det kunne være ens. Da samtalen var i sit højeste punkt med det om regnskabet gik lyd ud. Jeg prøvede at komme til det samme punkt forgæves Jeg var lige til at komme med en hammer og bruge det. Heldigvis kom jeg i tanke om at PCen er ikke en traktor :-).
  Tillykke det er et godt stykke arbejde.
  Kh

 4. Lene Aarup Vinther, 2. november 2011 kl. 08:23

  1000-tak for din kommentar, Olga, længe siden vi sidst har set hinanden!

  … du har helt ret, det kan gøres meget bedre – med bedre teknik, håber det kommer!

  Godt du ikke gik over til hammeren – kan ikke anbefales, selv om jeg godt kender følelsen! Når det kommer til at køre rigtigt – bliver det til at downloade, og så vil der ikke være flere problemer mere hastighed.

Skriv din kommentar her

* Skal udfyldes, e-mail offentliggøres ikke