Sociale medier ... skal nok holde mig fra gode råd ;)

Der findes masser af eksperter på området Sociale medier. Det er ikke mit område. Jeg ved lidt, men slet ikke nok til at kunne skrive om det.

Jeg stødte i dag på et blogindlæg over de værste “gode” råd, som du vil få rigtigt meget ud af at læse, hvis du overvejer en Facebook-side – eller måske allerede har en. Her er virkelig rigtig mange guldkorn, eller det modsatte er det jo egentlig.

Jeg har endnu ikke fået mig en Facebook side – og er i tvivl om jeg skal, da jeg er bange for arbejdsbyrden.

Gør Facebook noget godt for dig?? Eller er du helt oppe at køre over Twitter eller Google+? Har du en favorit side … en som du bare synes virker og giver dig værdi? Fortæl om dine erfaringer og giv eksempler i kommentar-tråden – så vi alle kan blive klogere.

Skriv din kommentar her

* Skal udfyldes, e-mail offentliggøres ikke