Sociale medier … skal nok holde mig fra gode råd ;)

26. oktober 2011

Der findes masser af eksperter på området Sociale medier. Det er ikke mit område. Jeg ved lidt, men slet ikke nok til at kunne skrive om det.

Jeg stødte i dag på et blogindlæg over de værste “gode” råd, som du vil få rigtigt meget ud af at læse, hvis du overvejer en Facebook-side – eller måske allerede har en. Her er virkelig rigtig mange guldkorn, eller det modsatte er det jo egentlig.

Jeg har endnu ikke fået mig en Facebook side – og er i tvivl om jeg skal, da jeg er bange for arbejdsbyrden.

Gør Facebook noget godt for dig?? Eller er du helt oppe at køre over Twitter eller Google+? Har du en favorit side … en som du bare synes virker og giver dig værdi? Fortæl om dine erfaringer og giv eksempler i kommentar-tråden – så vi alle kan blive klogere.

Skriv din kommentar her

* Skal udfyldes, e-mail offentliggøres ikke