Effektivt mødeværktøj med masser af fordele

I sidste uge havde jeg besøg af en kunde igennem 6 år – Lone de Bie. Jeg startede med at lave logo og brevlinie i 2005 – den gang hed Lone’s firma 10min.dk. Lone bor i København – og vi har ALDRIG mødtes før i onsdags.

Vores samarbejde har udviklet sig fra at være et normalt kunde – leverandør forhold til i dag – hvor vi snart lancerer vores første fælles E-produkt.

Når man starter med egen virksomhed med lille bitte økonomi, kan en tur til København godt virke som en stor mundfuld – og når man samtidig tænker på, at det at være væk fra sin “enkelt”-mandsvirksomhed mere end halverer antallet af folk på kontoret. Så er det ikke altid lige let bare at tage af sted. Men det kan fint lade sig gøre alligevel at sidde i Jylland og have kunder i København – og faktisk med mulighed for kunder i hele verden.

Jeg bruger SKYPE – som er telefon over internettet. Det er gratis at bruge – du har hænderne fri, når du sidder ved skærmen. Du taler med folk, som stod de lige ved siden af – du kan endda vælge at bruge webcam, og dermed se dem du taler med samtidig. Et fantastisk værktøj – som du bare downloader og vupti er det klart til brug!

Skype har flere fordele

Det var ikke kun som nystartet enkeltmands virksomhed, at det var en fordel at bruge Skype – Skype er her i hvert fald stadig – også hvis der en dag skulle snige sig en medarbejder ind.

 • Møder tager alt for meget tid – men ved at bruge Skype, er der ingen kørsel frem og tilbage
 • Du kan lynhurtigt indkalde til møde med flere personer – selvom de sidder i hver sin ende af Danmark eller verden
 • Det er meget billigere end at skulle møde op fysisk … eller bruge telefonen
 • Jeg er ret sikker på, at det er bedre for miljøet (og 100% sikker på, at det er bedre for taljen – da du helt selv bestemmer, om der skal serveres noget spiseligt til mødet)

Mødet med Lone blev en oplevelse – vi havde afsat en dag til foto med et par skønne modeller – så Lone kunne få taget nogle billeder til sit medlemsområde på 10minSTYLING. Desuden fik Lone og jeg taget billede sammen – som vi kan bruge fremadrettet i vores markedsføring – det glæder jeg mig rigtig meget til at kunne præsentere.

Så selvom Skype er genialt – så er det også godt bare ind imellem lige at se hinanden live!

Kommentarer

 1. Lone, 30. maj 2011 kl. 07:20

  Selvom det var RIGTIG dejligt endelig at mødes med Lene “face to face”, kan jeg kun give Lene helt ret. Skype er simpelthen et genialt værktøj til samarbejde. Mail er fint, men der kan let opstå misforståelser, når man bare skriver sammen. Med Skype har man netop muligheden for, som Lene og jeg gør, at snakke sammen nogle gange i op til flere timer om dagen uden at skulle tænke på økonomien i det og uden at skulle bruge en masse tid på transport. Så ja, at bruge Skype kan kun anbefales.

  Lone de Bie

 2. Susanne Andreasen, 30. maj 2011 kl. 07:29

  Ja det er et super værktøj og slår man skærmdeling til er man også enige om, hvad man snakker om. Meget effektivt.

  Susanne

 3. Lene Aarup Vinther, 1. juni 2011 kl. 10:13

  “Flere timer” – taler vi virkelig så meget Lone … *stort smil*

  Skærmdeling – er super cool, Susanne, jeg synes ind imellem, jeg har nogle problemer med opløsningen – ved desværre ikke helt, hvad det er der går galt hos mig – men ofte er det vigtigste også bare, at vide, at det fx. er det samme website, man kigger på.

Skriv din kommentar her

* Skal udfyldes, e-mail offentliggøres ikke