Netværk ... det virker

Har været helt høj de sidste par dage.

Som jeg før har skrevet, følger jeg meget nøje med i, hvad Martin Thorborg render rundt og laver. Da jeg hørte i en af hans podcasts, at han lidt famlende var begyndt at eksperimentere med sociale medier – tænkte jeg, at han helt klart havde brug for Henriette Weber, som jeg har lært at kende gennem Morgendagens Heltinder.

Henriette er lidt af en “GURU” på området Sociale medier i mine øjne! Jeg fortalte hende om podcasten, og at her var noget, der kunne blive spændende. Det pitch førte til et indlæg på Thorborgs Talkshow – og hvilket indlæg.

Martin er i den grad interesseret i at lære, så han får stillet de rigtige spørgsmål, så vi alle får max ud af Henriettes viden. Det kan anbefales! Hvis du er i tvivl om, hvad du kan få ud af de sociale medier i forhold til din virksomhed – så smut forbi Thorborgs Talkshow og bliv inspireret.

Kommentarer

  1. Henriette Weber, 29. januar 2009 kl. 16:43

    Hej Lene – ja jeg siger igen tak – det var helt fantastisk – og jeg tror også at talkshow episoden blev god – det kan jeg næsten se på kommentarerne og ratingen derinde =)

Skriv din kommentar her

* Skal udfyldes, e-mail offentliggøres ikke